barnsjuka.blogg.se

Här skriver Mr & mrs om hur vi känner och tycker kring barn. Vi hoppas även på att mrs snart blir gravid och då kommer vi fortsätta att skriva om hur det känns att vara blivande mamma och blivande pappa. Det finns 2st kategorier i bloggen en kategori är det blivande pappa skriver och en kategori är det blivande mamma skriver.

Mrs! 18/1 2013 FÖRSTA INLÄGGET!

Kategori: Blivande mamma

Hej första inlägget. Nu har jag och samon startat den hära bloggen för att det kan vara roligt att få skriva av sig och se och höra andras tankar på hur det är när man börjar planera att sätta en liten bebis till världen. Jag och sambon vi har inte varit tillsammans så jätte länge men allt känns helt rätt och har gjort det ändå från det att vi började "dejta" stadigt om man säger så. 
 
Vi har att vi måste acceptera era kommentarer för att vi vill vara anonyma med våra namn tills vi vet att mrs är gravid och har berättat det själva för nära och kära. Just pga det så kommer vi heller inte att lägga ut bilder på oss själva heller. Men som sagt det kommer senare förhoppningsvis om bara några månader. :)
 
Enligt Mrs moster så blir kvinnorna i deras släkt gravid av att bara titta på en Karl så vi hoppas att det inte ska bli några problem men det man ju inte i förhand. :) trevlig läsning! :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: