barnsjuka.blogg.se

Här skriver Mr & mrs om hur vi känner och tycker kring barn. Vi hoppas även på att mrs snart blir gravid och då kommer vi fortsätta att skriva om hur det känns att vara blivande mamma och blivande pappa. Det finns 2st kategorier i bloggen en kategori är det blivande pappa skriver och en kategori är det blivande mamma skriver.

12/2 - 2013 blivande mamma

Kategori: Blivande mamma

I söndags firade vi älsklings födelsedag lite tidigare för att hans syskonbarn fyllde 3 så då firade vi dem tillsammans. Älskling fyller igentligen år på torsdag på alla hjärtans dag. Jag gjorde ett test igår men jag har fått blödning som var konstig i början så jag pratade med en jag känner hon sa att det kan vara antingen tidigt missfall eller så konstig mens för att jag slutade med ppillrena i januari. Men vi ska försöka fixa att pricka in öl denna gången.. De är bara så svårt då jag haft två konstiga blödningar. 
 
Ikväll ska jag jobba mellan 17-21, imorgon 17-24 och torsdag 17-21 sen är jag ledig både fredag och lördag så så ska ja mysa på med älskling!
Bilden är tagen från Google, lätt att jag ska ha en sån tröja då jag är gravid. De är fan jobbigt att vara så är sjuuuukt barnsugen. 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: