barnsjuka.blogg.se

Här skriver Mr & mrs om hur vi känner och tycker kring barn. Vi hoppas även på att mrs snart blir gravid och då kommer vi fortsätta att skriva om hur det känns att vara blivande mamma och blivande pappa. Det finns 2st kategorier i bloggen en kategori är det blivande pappa skriver och en kategori är det blivande mamma skriver.

SNART, SNART, SNART!

Kategori: Blivande mamma

Hade ju som sagt äl i veckan och jag hoppas och tror att vi prickade in det ganska exakt. Jag hade jätte ont i magen dagen efter vet inte hur lång tid det tar för ägget att fastna men man kan ju alltid hoppas att det var det jag kände iaf. 
 
Jag ska testa den 5-6 något av dem datumen jag läängtar. :)
I helgen är då både jag och mr lediga så då ska vi bara rå om varandra. :)
 

Ägglossningstester! Blivande mamma, 22/3 2013

Kategori: Blivande mamma

Jag köpte ägglossningstester. Veckan för jag har läst så mycket om att bli gravid och många som inte har ägglossning efter att dem tagit ppiller så jag blev lite orolig också tog jag ett test som visade negativt, dagen efter tog jag ett till som visade negativt och lite orolig blir man ju.. Men då tog ja ett till test i förrgår som visade positivt och ett igår som visade positivt.

Sen tycke jag det är grymt kul att min mamma utan att veta att jag och mr försöker bli med barn så har hon börjat prata om barnbarn säga att hon vill blimormor säga att hon har mycket bebis grejer som jag ska få ärva osv.

Godnatt! :)

blivande mamma 7/3 2013

Kategori: Blivande mamma

Nu har jag gjort testet. Var ju lite rädd för att hoppas så jag stänllde in mig på ett minus istället och bäst var väll det efter som att det var ett minus jag fick. Aja de är bara fortsätta försöka det är bara så jäkla svårt att veta när ÄL är så att man prickar in rätt.. men som jag sa så funderar jag starkt på att köpa Älstickor. Så att det inte är nå sånt att jag inte får ÄL, Vet dock inte riktigt hur dem funkar men jaja. 

Blivande mamma 6/3 2013

Kategori: Blivande mamma

Jag längtar tills morgon när jag får testa, men jag är vääldigt nervös för tänk om det blir minus igen? Ja de är klart att det är ju bara fortsätta försöka men endå då är det ju en hel månad till att vänta.. Inte så kul. Helst vill jag ju redan nu ha mage och köpa bebekläder. Aja nu ska jag försöka sova och längta tills imorgon bitti. Uppdatering på testet kommer imorgon, men är det minus så vill jag köpa älstickor.

Blivande mamma 6/3 2013

Kategori:

Imorgon ska jag göra ett test, jag längtar otroligt mycket. Och kan knappt vänta. Jag hoppas såklart på ett plus. Vill veta vad man kan ha för tidiga symptom men vet inte om jag riktigt kan lite på dem heller för det kanske är så att man får "tidiga symptom" bara för att man hoppas så mycket. jajaär det inte plus imorgon så kan jag ju alltid hoppas på plus nästa månad. Dock så funderar jag på en sak. Om man inte kan bli gravid och behöver hjälp med det så måste man ju ha försökt först i två år, men hur kan läkarna veta att man försökt i två år? Ska man då gå in till nån och säga att man börjat försöka eller hur gör man??

blivande mamma 5/3 2013

Kategori: Blivande mamma

Har nu försökt räkna ut hur tidigt jag kan testa och de jag kommit fram till är på torsdag eller fredag. har ju ändå ett bra test så kan pröva ganska så tidigt. Min katt har då varit helt konstig nu i 2 dagar. han är ivägen hela tiden också ska han vara med hela tiden. också går han och river ut allt som är i hans väg. 
Han är lite knasig min älskade kisse men de gör inget så länge han inte alltid är så så är jag nöjd. :)
 
Hur kan man inte längta till de här? mysmage. :)

blivande mamma 4/3

Kategori: Blivande mamma

Det är ju lite jobbigt då man först ska lära sig alla nya ord, som Äl, BIM osv. Iallafall så har jag ganska nyligt haft Äl så jag hoppas att det har fastnat den här gången. :) 
 
En sak som jag är säker på är att mitt/mina barn ska uppfostras med kärlek om dem ritar en teckning så är den fin oavsett om man ser vad det är eller inte, får dem ett är på kroppen så är de inte fult det är ett minne från något som hänt. Om mitt barn sjunger så kommer de vara  vackert i mina öron oavsett vad andra tycker. Detta är jag säker på!
 
Eftersom att enligt min pappa så var och är jag fortfarande sämst på att rita jag är sämst på att sjunga och ingen ska ens behöva höra på det enligt han, jag ser äcklig ut för att jag har ärr på kroppen från att jag har atopisk hud. 
Han sa även till mig en gång att han önskade att han och min mamma hade gjort den aborten som dem pratade om på mig för att jag är hans livs största misstag. 
 
Därför är jag säker på att mitt barn kommer att måla och sjunga vackert!
 
Den här bebishanden målade jag för någon dag sen. :)