barnsjuka.blogg.se

Här skriver Mr & mrs om hur vi känner och tycker kring barn. Vi hoppas även på att mrs snart blir gravid och då kommer vi fortsätta att skriva om hur det känns att vara blivande mamma och blivande pappa. Det finns 2st kategorier i bloggen en kategori är det blivande pappa skriver och en kategori är det blivande mamma skriver.

blivande mamma! 26/1 2013

Kategori: Blivande mamma

Tyvärr så fick vi ett minus på stickan idag men vi hoppas väll på ett plus nästa månad isfl det är bara fortsätta försöka och hoppas. Vi har ju ändå precis börjat försöka så det är ju inte så att vi är oroliga än iaf. :)

Blivande mamma! 26/1 2013

Kategori: Blivande mamma

Har nog aldrig hoppats och längtat så mycket i mitt liv som jag hoppas och längtar nu. Bara sömnen kommer nu så det får bli imorgon så jag kan få göra mitt gravtest! Hur kan tiden gå så fort men ändå så sakta samtidigt.

Update på om vi fick plus eller minus kommer imorgon. Och hoppas på ett fett plus! :)

Bakbakbak

Kategori: Blivande mamma

Nu ska jag baka ännu mera. Bakade 56 st dumlemuffins igår. Idag ska jag baka rulltårta med hallon, hallonkaka, chokladsnittar, en chokladtårta och en princesstårta. :) Och jag längtar så sjuuuuuukt mycket till imorgon för då kan jag göra gravtest äntligen! :))))

Blivande mamma! 22/1 2013

Kategori: Blivande mamma

Igentligen hade jag tänkt tatuera mig själv idag. Men då sa min kompis att hon hade sett på "bride wars" då blev jag så sjukt sugen på att se den så jag har hämtat mitt mystäcke och min myskudde också ligger jag i soffan och ser på filmen. :) ( älskling tål inte mitt myseller eller min myskudde så kan inte ha det i sängen )

Blivande mamma! 22/1 2013

Kategori: Blivande mamma

Imorgon så ska Jag hjälpa min moster hon har äntligen fått sig ett hus som hon ska flytta till. :)
Babe ska också hjälpa ifall att han hinner/behövs då han slutat jobba. :)
 
Just nu så är älskling på jobbet, jag jobbar ikväll mellan 21-24 det är första gången jag ska stänga själv så vi får se hur det går. :)
 
 

Blivande pappa! 22/1 2013

Kategori: Blivande pappa

Visste inte att dagar kunde gå sååå sakta, lördag kommer ju snart :)
Och då ska älsklingen få sin present som hon inte har någon gisning på vad det är :D hihi 

21/1 2013

Kategori:

Jag har lust att göra en tatuering på handleden jag vill ha små fåglar i bara svart. :)
Någon som sett en fin sån tatuering som kan tipsa?
 
Åh jag kan knappt hålla mig, på lördag ska jag och älskling göra gravtestet också ska jag få min födelsedagspresent på lördag också, jag är så nyfiken à jag nästan spricker. På båda grejerna, men om nu gravtestet skulle visa positivt så blir ju det som en liten födelsedagspresent också. :) jag håller en tumme och några tår för att det ska vara positivt. :)

Blivande mamma! 21/1 2013

Kategori:

Om 8 dagar fyller jag år då blir jag 21. Gud vad tiden går fort när man passerat 18/19. Eftersom jag somnade så sent både fredag och lördag så lär det bli en ganska sömnlös natt inatt också, John blund vill inte vara vän med mig. :( uppsvullen mage och illamående och hungrig hereela tiden idag också, illamående och hungrig samtidigt går inte ihop. Jag ser på ett bones avsnitt nu för att fördriva min sömnlösa tid. Detta avsnitt så är det en liten bebis med, det är ju ganska kul eftersom jag är Bebissjuk. Min älskade ligger då och snarkar bredvid mig. Fuskis!
 
Aja nu ska jag fortsätta se bebis avsnittet, sen försöka sova.. Igen! 

Blivande mamma! 20/1 2013

Kategori:

Nu har vi haft tupperwareparty och lite slut blir man efter prat och babbel med olika folk så här på kvällen. Älskling har gjort gulaschsoppa till middag också. Gott var det jo men nanting. :)
 
Nu är det duschen sen sängen som gäller. Trevlig kväll blev det iaf! :)

Blivande mamma! 20/1 2013

Kategori: Blivande mamma

Somnade halv 7 imorse det var mycket tankar som snurrade då man inte var så trött igår. Vaknade halv 2 idag och har pratat med bästa vännen.
Ikväll så ska jag hålla i ett tupperwareparty skönt ändå att partyt är här hemma för jag ska hålla de för min sambos vänner och familj, 
 
Nu ska både jag och han städa och baka inför ikväll. :)

20/1 2013 blivande mamma! Fråga!

Kategori: Blivande mamma

En fråga till alla er där ute som är eller har varit gravida, hur fort kan man börja få symptom om man är gravid jag är nämligen hur hungrig som helst jätte konstigt för jag brukar inte vara hungrig i vanliga fall jag brukar bara vara sugen på nått. Men idag så har jag även börjat må illa men inte så som jag brukar, har haft ont i magen till och från några daga men nu mår jag rent utav illa?! Inbillningar? Jag vet inte men vill gärna ha svar för jag hatar att må illa men om chansen finns att jag kanske är gravid så är det ju värt det. 
 
Tacksam för svar ASAP! :)

19/1 2013

Kategori: Blivande mamma

Nu har mr åkt iväg och han ska jobba ikväll tills kl 4 inatt. Jag ska väll städa lite Grand eftersom att vi har tatuerat på mig ikväll. Jag har gjort den röda Mario svampen för mig står den för att jag ha mognat. :) ska även göra den gröna som ska stå för att jag har fått en ny chans med massor av olika saker. Efter att jag plockat ihop lite Grand så ska jag sätta på nån film, sen så är det bara vänta tills mr kommer hem så jag får krypa ner under täcket med Världens bästa Man. :)

Blivande mamma 19/1 2013

Kategori: Blivande mamma

Jag kan nästan inte hålla mig från att göra gravtest, jag vill göra de nu på direkten, men jag måste vänta en hel vecka till! Åååh väntan är så jobbig! :(

Blivande mamma 19/1 2013

Kategori: Blivande mamma

Jag är såååå glad att jag har träffat världens snällaste och bästa man. 
Alltså mr är allt det jag drömt om och nu ligger han här i sängen bredvid mig. Han beter sig precis som jag önskat att en man ska bete sig, han säger dem sakerna jag vill höra av en man. Han är helt perfekt och jag är lyckligare än någonsin att jag har han. Jag trodde inte detta var möjligt men tydligeettårig är det det, eftersom att här ligger jag bredvid min drömman så kvinnor där ute ge inte upp drömmännen finns du kanske bara måste hitta några höstrån innan du hittar nålen i högen. ;)
 
Trevlig lässtund! :)
 

Blivande mamma. 18/1 2013

Kategori: Blivande mamma

Jag och mr ligger i sängen och ser på tv. Vi har ganska nyss ätit middag. Vi måste vänta en vecka innan vi kan göra vårat första gravtest självklart hoppas vi båda på ett plus, vill bara att tiden ska gå fortare! 
 
Jag slutade med mina ppiller förIca 1 och en halv vecka sen så det är ju inte säkert att det fastnade något då jag hade ÄL bara ca en vecka efter att jag hade slutat med ppillerna. Men man kan j alltid hoppas. Har läst massor på internet för att försöka förstå en massa nya ord, exempelvis nidblödning, ÄL, Bim osvosv. :) 
 
 
 

Mrs! 18/1 2013 FÖRSTA INLÄGGET!

Kategori: Blivande mamma

Hej första inlägget. Nu har jag och samon startat den hära bloggen för att det kan vara roligt att få skriva av sig och se och höra andras tankar på hur det är när man börjar planera att sätta en liten bebis till världen. Jag och sambon vi har inte varit tillsammans så jätte länge men allt känns helt rätt och har gjort det ändå från det att vi började "dejta" stadigt om man säger så. 
 
Vi har att vi måste acceptera era kommentarer för att vi vill vara anonyma med våra namn tills vi vet att mrs är gravid och har berättat det själva för nära och kära. Just pga det så kommer vi heller inte att lägga ut bilder på oss själva heller. Men som sagt det kommer senare förhoppningsvis om bara några månader. :)
 
Enligt Mrs moster så blir kvinnorna i deras släkt gravid av att bara titta på en Karl så vi hoppas att det inte ska bli några problem men det man ju inte i förhand. :) trevlig läsning! :)